Sponsor nieuws Stella Artois Leuven Bears

Stella Artois Leuven Bears en G4S worden partners en gaan een exclusieve overeenkomst aan voor de G4S Business Corner tijdens hun thuiswedstrijden. G4S is wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in de levering van beveiligingsproducten,  -diensten en –oplossingen.  De groep is actief in meer dan 110 landen, heeft meer dan 623.000 werknemers in dienst en is de grootste beursgenoteerde werkgever in Londen.

Stella Artois Leuven Bears en Brussels Airlines slaan de handen in elkaar. Het partnership reflecteert de wil van beide partijen om iets terug te geven aan de communities waarin er wordt geleefd en gewerkt.  De missie van Brussels Airlines: “Wij willen de meest persoonlijke luchtvaartmaatschappij zijn, mensen samenbrengen en van reizen weer een plezier maken.” Daar kunnen de Stella Artois Leuven Bears  zich zeker in vinden! Reserveer alvast de Brussels Airlines day in Sportoase op 5 maart 2016!

Stella Artois Leuven Bears is blij dat ook Acco dit seizoen zijn steun verleent aan hun basketbalgemeenschap! Bij Acco hebben ze een passie voor kennis, zowel het uitwerken, vormgeven als verspreiden ervan.  Ze bestaan al sinds 1960 maar hun enthousiasme is nog altijd even jong en vurig als toen. Acco, veel meer dan boeken. Leuven Bears, veel meer dan een basketclub.

Stella Artois Leuven Bears en Citylife worden partners in Leuven. De Leuven Bears Citylife kaart, de klantenkaart waarmee je dubbel zal kunnen sparen! Ontdek de digitale klantenkaart van Citylife: een kaart voor in je portefeuille of een app voor op je smartphone. Spaar digitale stempels voor kortingen en gratis producten in winkels en horecazaken en ontvang citycoins voor kortingen bij Mobile Vikings en andere partners. Je kan je Leuven Bears Citylife kaart ontvangen op de opendeurdag van 19 september of op één van de andere thuiswedstrijden.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.