Rode Hond wordt 10!

Het nieuwe schooljaar is nauwelijks één week oud en toch begint vandaag al het aftellen naar de herfstvakantie. Dan viert ‘Rode Hond’, het kunstenfestival voor gezinnen, namelijk zijn 10de verjaardag met een feestelijke vierdaagse. Van donderdag 5 tot en met zondag 8 november bulkt Leuven weer van de activiteiten voor jong én oud.

Hond_Taart

Het volledige programma werd zopas gelanceerd op rodehond.be en staat gebundeld in de gratis programmabrochure die je vindt bij alle deelnemende cultuurhuizen. Met nieuwe festivalpartners als STUK Kunstencentrum, Het Depot en Urban Woorden wordt het al ruime aanbod dit jaar nog gevoelig opgetrokken en meer gevarieerd.

Schepen van cultuur Denise Vandevoort is fan van het eerste uur: “Het festival ‘Rode Hond’ is voor heel wat gezinnen de eerste en onvergetelijke kennismaking met de kunsten. We zetten dan ook volop in op deze participatie in familieverband. ‘Rode Hond’ is bovendien een echt Leuvens festival, want gedragen door de vele organisaties die vanuit onze stad – tot ver daarbuiten – actief zijn voor families. Nergens anders vind je op zo’n kleine oppervlakte zoveel knowhow rond cultuur voor families.”

Pojken med guldbyxorna. Tre Vänner. Foto: Niklas Maupoix

Praktisch
donderdag 5 t.e.m. zondag 8 november 2015
voor gezinnen met kinderen vanaf 3 jaar
voorverkoop vanaf woensdag 16 september 2015.
De ticketprijzen zijn zeer democratisch en er is ook veel gratis aanbod!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.