Morgen GRATIS caféconcert: oaktree + avondlicht (try-out)

STUKcafé heropende vorige week de deuren, en exact zeven dagen later kan je al genieten van het eerste caféconcert van het seizoen! oaktree en avondlicht speelden samen op de openingsavond van Artefact 2015, nu keren ze terug om elk hun eigen nieuw materiaal op het publiek los te laten.

Na zijn debuut-ep in 2014 beleefde Adriaan de Roover (oaktree) een absoluut topjaar: een residentie in de AB, een tournee in België, Nederland en Luxemburg, een Red Bull Elektropedia award, … Nu is hij bijna klaar met zijn tweede release , en daar hoort natuurlijk een liveshow bij – inclusief violiste, harpiste, zangeres en live drummer. Matthias Dziwak aka avondlicht brengt dit najaar zijn debuut-ep Blossom uit. Na een succesvolle ep-release samen met oaktree, en de lange tournee die er op volgde, is hij nu helemaal klaar om live zijn eigen pad te bewandelen.

Dinsdag 15 september om 21u in het STUKcafé. GRATIS.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.