Opendeurdag Leuven Bears

De Stella Artois Leuven Bears houden een opendeurdag voor hun supporters op zaterdag 19 september in hun thuisbasis Sportoase Philipssite vanaf 19 uur.

Er waait een nieuwe wind bij de Stella Artois Leuven Bears en de eerste tekenen kunnen daarvan opgevangen worden gedurende dit event. Naast een presentatie van hun partners met enkele standjes, is er gelegenheid om kennis te maken met de spelers en om een open training mee te maken van de A-ploeg. In zaal Stella zal de toog geopend zijn voor een aangename verfrissing.

In volgende link vinden jullie het programma van de eerste speelronde met de verschillende thema-avonden die de Leuven Bears reeds gepland hebben https://gallery.mailchimp.com/a441e98a2f12f0c96ab4a916e/files/Opendeurdag.pdf

De Leuven Bears kijken er naar uit om jullie massaal te verwelkomen op deze opendeurdag en vanaf 30 september ook op de wedstrijden van het A-team in Sportoase Philipssite en op hun jeugdwedstrijden!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.