STUK Start 2015: Gratis openingsfestival

Van 23 tot 25 september vindt naar jaarlijkse traditie het openingsfestival STUK Start plaats.

STUK heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om een vernieuwd kunstencentrum op de kaart te zetten. Met STUK START verwelkomt het kunstencentrum jullie graag in het nieuwe Huis voor Dans, Beeld en Geluid. Een huis waar je niet alleen kan kijken, maar ook kan denken en doen. Het seizoen gaat feestelijk van met het gratis openingsfestival STUK START dat een voorsmaakje biedt van de vernieuwde werking. Zo weet je meteen wat je verder in het seizoen kan verwachten. Ga zeker kennismaken met het nieuwe STUK, de STUK ploeg staat al te popelen!

Bekijk het programma.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “STUK Start 2015: Gratis openingsfestival”

Vernieuwd STUK goed van start « Leven in Leuven
(on september 26th, 2015 at 19:22)

[…] vernieuwde STUK is succesvol van start gegaan als Huis voor Dans, Beeld en Geluid. Tijdens het openingsfestival STUK START kon iedereen gratis proeven van het vernieuwde programma dat rond de drie pijlers dans, beeld en […]