Musical thriller Thrill Me van Promitheus op 16, 17 en 18 oktober

Thrill Me‘, het verhaal van Leopold en Loeb is een musical voor twee acteurs en pianist door proMITHEus. Het is het intense verhaal van één van de meest beruchte en weerzinwekkende misdaden van de 20ste eeuw. De leidraad doorheen deze musical is de obsessieve relatie tussen het legendarische duo Nathan Leopold & Richard Loeb. Thrill me toont u een aantal gebeurtenissen die ertoe geleid hebben dat dit duo in het geheugen gegrift staat als ‘the thrill killers’, want hun enige doel was het plegen van de perfecte misdaad!

proMITHEus organiseert extra voorstellingen van Thrill Me op vrijdag 16, zaterdag 17 on zondag 18 oktober 2015, telkens om 20:30 in Reynaerttheater Malpertuus (RTM), Redingenstraat 4. Tickets kosten 20 euro en kan je bestellen via info@promitheus.be.

promitheus_thrill_me_musical_thriller

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.