Nationale mosselweek
Waarschijnlijk heb je gedurende onze schitterende zomer al kunnen proeven van de heerlijke Zeeuwse mosselen. Maar wist je dat enkele maanden extra groeien toch een verschil maakt? De schelpen zijn voller en de mosselen worden rijker van smaak.
Gedurende de Nationale Mosselweek van 21 tot en met 25 september was het dan ook het uitgelezen moment om de oogst van de Zeeuwse mosselen te proeven. Een hele week doorkruiste men Vlaanderen met de oldtimer mosseltruck en werden de voorbijgangers getrakteerd op smaakvolle gerechtjes.
Op donderdag 24 september strandde de mosseltruck op het Martelarenplein in Leuven.
Chef Guy Vantoortelboom, bekend van restaurant De Kokoon, trakteerde er, tussen 12u30 en 15u, op een origineel mosselgerechtje.
Zowel de mosseltjes op Spaanse wijze als die van chef Guy Vantoortelboom (met curry – overheerlijk) werden gesmaakt!
Geschreven door Joke en gepost op 24 september 2015 onder Eten en drinken. Deze post werd getagd met Guy Vantoortelboom, Kokoon, martelarenplein, nationale mosselweek, oldtimer mosseltruck, Zeeuwse mosselen. Comments Off on Nationale mosselweek op dit artikel.Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.