Opening Architectuurprijs Leuven 2015

Leuven is een stad die veel aandacht schenkt aan kwaliteitsvolle hedendaagse architectuur. Met een nieuwe editie van de Architectuurprijs Leuven maakt de stad opnieuw een balans op en zet zij een selectie van recente projecten in de kijker. Stad en Architectuur, die de Architectuurprijs Leuven in opdracht van de stad organiseert, stelt de geselecteerde projecten aan het publiek voor in een tentoonstelling en een publicatie ‘Hedendaagse Architectuur in Leuven 2010-2015′.

Vanavond vond in OPEK de officiële opening van de tentoonstelling plaats. De tentoonstelling verzamelt twaalf geselecteerde projecten die de laatste drie jaren in Leuven werden opgeleverd. De tentoonstelling loopt tot en met 25 oktober, elke dag van 11 tot 18u. Toegang is gratis.

Opening Architectuurprijs Leuven 2015

Opening Architectuurprijs Leuven 2015

Opening Architectuurprijs Leuven 2015

Opening Architectuurprijs Leuven 2015

Opening Architectuurprijs Leuven 2015

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Opening Architectuurprijs Leuven 2015”

Dag van de Architectuur 2015 « Leven in Leuven
(on oktober 15th, 2015 at 14:18)

[…] gebouwen bezoeken en deelnemen aan activiteiten. Ook in Leuven kan je de vijf finalisten van de Architectuurprijs Leuven op locatie […]