Editors stelt nieuw album voor in het Depot

EDITORS STELT NIEUW ALBUM ‘IN DREAM’ VOOR MET EXCLUSIEF CLUBCONCERT IN HET DEPOT OP DONDERDAG 1 OKTOBER.

Editors is helemaal terug en dat zullen de Belgische fans geweten hebben! De single ‘Life Is A Fear’ draait overuren op de radio, het concert op 31 oktober in het Brusselse Paleis 12 was in een mum van tijd uitverkocht en de band heeft een gloednieuw album klaar. ‘In Dream’, door de band zelf geproduced in een afgelegen, tot studio omgebouwd huisje in Schotland, verschijnt op vrijdag 2 oktober.

Om de release van het nieuwe album te vieren, komt Editors op donderdag 1 oktober naar Leuven voor een exclusief clubconcert in Het Depot!

Na Rock Werchter te headlinen in 2012 en 2013, na een vol en uitzinnig Sportpaleis in 2013 en alvorens ze later dit jaar in een uitverkocht Paleis 12 staan, keren Tom Smith en co voor één avond terug naar het kleine clubpodium om samen met de Belgische fans te toasten op ‘In Dream’. Dit wordt ongetwijfeld ‘the hottest ticket in town’.

Tickets voor dit uitzonderlijke album release concert zijn enkel en alleen te koop aan de kassa van Het Depot op donderdag 1 oktober vanaf 10u ’s ochtends. Het nieuwe album ‘In Dream’ is die dag in avant-première verkrijgbaar in een voordelige combi met een ticket voor het concert.

Elliot Moss, bekend van de bloedmooie single ‘Slip’ – als soundtrack bij deze prachtige choreografie die ondertussen meer dan 28 miljoen keer bekeken werd – verzorgt het voorprogramma. De 21-jarige Amerikaanse singer-songwriter wordt in één adem genoemd met James Blake, Bon Iver en Son Lux en was afgelopen zomer één van de hoogtepunten op DOK Gent.

Vroeg uit de veren en snel zijn is de boodschap want dit wordt ongetwijfeld een niet te missen droomconcert!

Praktisch
Tickets te koop vanaf 1 oktober, 10u, ENKEL EN ALLEEN aan de kassa van Het Depot, Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Max. 2 tickets per persoon

  • Ticket + 2CD deluxe digipack ‘In Dream’ : €50
  • Ticket + 2LP limited Gold vinyl ‘In Dream’: €55
  • Ticket: €40
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.