Open Bedrijvendag zet Leuven in de Spotlights op zondag 4 oktober 2015

Op zondag 4 oktober is het weer hoogdag voor meer dan 350 Belgische ondernemingen, voor duizenden werknemers en voor honderdduizenden bezoekers. Dit jaar zal het eendagsevenement trouwens voor het eerst doorgaan onder de Voka-noemer: Voka Open Bedrijvendag. Vorig jaar trokken zo’n 650.000 kijklustigen op pad, en ook dit jaar zullen er weer heel wat grote kleppers en
verborgen parels het publiek weten in te palmen.

‘Goed Gevonden!’
Het is en blijft de uitdaging van elk bedrijf om zichzelf te blijven in vraag stellen en waar nodig ook telkens opnieuw uit te vinden. Ze timmeren daarom continu aan hun weg naar andere of betere formules om zo onze economie te laten bloeien. Ze pakken niet
alleen diensten of producten aan, maar bijvoorbeeld ook de interne organisatie. Wanneer we kennismaken met al die veranderingen en vernieuwingen, dan rolt er vaak een “amai, goed gevonden!” over de tongen.

 

In Leuven kan je een bezoek brengen aan de volgende bedrijven: Flanders Make, De Watergroep, haystack international, Provinciehuis, UZ Leuven, KU Leuven en Amplifon.

 

Een compleet overzicht van de deelnemende bedrijven en steden is vind je op www.openbedrijvendag.be.

Praktisch
VOKA Open Bedrijvendag 2015
Zondag 4 oktober van 10 tot 17 uur

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.