The Big Draw in Leuven

The Big Draw

Tussen 7 en 11 oktober slaat Leuven massaal aan het tekenen. Op vraag van KUNSTWERKT zorgen ruim 50 organisatoren voor maar liefst 65 uiteenlopende tekenactiviteiten in de stad. Zowel enthousiaste beginners als doorgewinterde tekenaars van alle leeftijden zijn welkom. Leuven is de derde Belgische stad waar het jaarlijkse internationale festival plaatsvindt.
Kunstenaars die ramen en pleinen betekenen, wandelroutes voor alle leeftijden, uiteenlopende workshops, expo’s en filmvoorstellingen: Leuven pakt uit met een topprogramma tijdens The Big Draw. Jong en oud, beginner of geoefend tekenaar: iedereen is welkom om te komen kijken en tekenen tijdens één van de vele activiteiten.

The Big Draw is een internationaal festival dat plaatsvindt in 26 landen. Het tast de grenzen van het tekenen af en heeft één doel voor ogen: iedereen aan het tekenen krijgen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.