Erwin Mertens beste slager van België!

Erwin Mertens van Slagerij De Kapblok mag zich twee jaar lang de beste slager van België noemen. Hij werd verkozen door de Landsbond der Beenhouwers tot beste Beenhouwer van België in de Meesterschapswedstrijd. Ook zijn gedroogde ham en zwarte pensen werden verkozen tot de beste van het land.

Reden genoeg om een feestje te bouwen. Voorbije zaterdag kon iedereen gaan proeven van al het heerlijks dat Erwin Mertens bereidt, dit onder genot van een glaasje cava of Belgin gin tonic. De slagerij was voor de gelegenheid omgetoverd tot een heuse discotheek met hippe muziek en flitsende lichten. Wie wilde, kon zich door fotografe Margot laten vereeuwigen in de frigobox, wat enkele hilarische foto’s opleverde.

Erwin Mertens van Slagerij De Kapblok beste slager van België!

Erwin Mertens van Slagerij De Kapblok beste slager van België!

Erwin Mertens van Slagerij De Kapblok beste slager van België!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.