Krijten op het Ladeuzeplein voor The Big Draw

In alle eerlijkheid voelde ik me wat verloren in het uitgebreide programma van The Big Draw vorige week. Zo een veelheid aan activiteiten versnipperd over de agenda en over de stad, vaak kleinere activiteiten waarvoor ik niet onmiddellijk me gemotiveerd voelde om de stad te doorkruisen.

De Jeugddienst Vleugel F organiseerde “Leuven is een spel”  waar het Ladeuzeplein een gigantisch spelbord gekrijt werd. Deze laagdrempeligheid leek me wel leuk om met mijn peuter wat te gaan tekenen. Samen met nog een peutervriendje maakten ze het plein onveilig door met de emmertjes stoepkrijt rond te hossen, ze te dumpen en dan weer overal de krijtjes te gaan verzamelen.  We bewonderden de kunstwerkjes van de anderen en keken toe naar de spelende kinderen.

IMG_1476

IMG_1443

IMG_1468

IMG_1439

IMG_1456

IMG_1471

IMG_1444

IMG_1442

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.