Le Graal

Le Graal, op het vernieuwde Rector De Somerplein, trok onze aandacht door te promoten met hun Italiaans ontbijt die ze voor de vroege vogels al bakken. Je hebt vooral veel keuze uit Italiaanse dolci en crêpes, Le Graal noemt zich dus terecht een crêperie en bar Italiano. Het lichte interieur geeft deze zaak een open en aangenaam gevoel, perfect om de dag rustig te beginnen. Uit de uitgebreide kaart kozen we voor “crêpes con crema di Speculaas” en “cornetto con crema di pistacchio”, hierbij namen we nog een verse sinaasappelsap, cappuccino en warme chocolademelk. Niet veel later zagen we hoe de crêpes vers werden gebakken. Het was om onze vingers bij af te likken! De gastvrije Italiaanse sfeer en bediening maakte het plaatje compleet.

Voor deze Italiaanse koeken zonder hoeken komen we Le Graal nog eens bezoeken!

3-2

11

Praktisch
Creperia – bar italiano
Rector De Somerplein 3, 3000 Leuven

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Le Graal”

maggy
(on maart 30th, 2017 at 6:53)

ben er een heerlijke capuccino met gestoomde melk gaan drinken met een deliceus stuk (echt groot stuk ) tiramisu goe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Carolien Coenen
(on september 3rd, 2017 at 18:24)

Ben er onlangs voor de eerste keer een pannenkoek ben gaan eten. Ik koos voor een hartige vegetarische pannenkoek. Heel erg lekker. Ik hield van het feit dat de pannenkoek flinterdun was en rond de vulling gevouwen werd. Ideaal als tussendoortje (de zoete versie) of als lichte lunch (de hartige versie).