Tentoonstelling ESC2ART-traject 2015-2016

Het ESC2ART-traject 2015-2016 is een kunstig project waaraan elf creatievelingen hebben deelgenomen. Er werd een half jaar lang gewerkt aan een collectie. Bij aanvang van het proces werd gekozen voor een algemeen & actueel thema: ‘EXTREMEN’. De deelnemer-kunstenaars kozen vervolgens de titel ‘EXTREEM GEVOELIG’.

Esc2ArtBanner

De deelnemer-kunstenaars werden begeleid door vier verschillende kunstenaars, de kunstenaar-begeleiders. De participanten werden onderverdeeld a.d.h.v. een selectieprocedure met een maximum van 4 deelnemers per kunstenaar-begeleider. Elk van de 4 kunstenaar-begeleiders vertegenwoordigen een andere kunstvorm. Elke begeleider is met zijn deelgroep dieper ingegaan op het algemene & actuele thema…

Het traject ging eind maart van start. Nu is het eerste toonmoment daar! Van 9 tot en met 29 november 2015 zal de gehele collectie tentoon gesteld worden op het tweede verdiep van het Openbaar Entrepot voor de Kunsten (OPEK) aan de Vaartkom in Leuven. De officiële opening vindt plaats op maandag 9 november om 20u.

Op de officiële opening krijgen nieuwe kandidaat deelnemers de kans zich in te schrijven voor het volgende traject van dit laagdrempelige & ambitieuze project, het ESC2ART-traject 2016-2017.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.