Nieuwe vintagewinkel en rariteitenkabinet aan het water

Het Narrenschip Vaart is een nieuwe winkel aan de Vaart vol met vintage en vondsten. Meubeltjes, decoratie, gebruiksartikelen, muziekinstrumenten, speeltjes en hebbedingen voor alle leeftijden. De winkel opent officieel de deuren met een vintageveiling en welkomstdrink op vrijdag 6 november vanaf 19u.

narrenschip

Huiskamergevoel
Je kan in het Narrenschip Vaart gemoedelijk te snuisteren tussen de verschillende stijlen en periodes van de vorige eeuw: van art deco over fifties en space age tot post-industrieel. Je kuiert tussen een zotte mengeling van spullen in de huiselijke sfeer van de tot winkel omgebouwde loft. Misschien krijg je een kom soep voorgeschoteld of is er net thee of koffie gezet. Beetje anders dan anders, zowel qua aanbod als aanpak.

narrenschip2

Winkel 2.0
Twee keer per maand kan je er op vrijdagavond vanaf 19u terecht voor een evenement: een veiling, een concertje of een expositie. Of anders tref je er andere verzamelaars en vintageliefhebbers aan. Zelf een vinylplaatje opleggen mag altijd. De winkelruimte kan ook gehuurd worden als originele setting voor kleinschalige evenementen, zoals verjaardags- of bedrijfsfeestjes.

Thuishaven
Het Narrenschip Vaart bevindt zich op de eerste verdieping van de vroegere Marie-Thumasfabriek, net buiten de Vaartkom. Dit gebouw herbergt een mix van winkels, lofts en bedrijfsruimtes en is vooral gekend omwille van de legendarische discotheek Manhattan, waar nu de opnames voor de VRT-serie ‘Thuis’ plaats vinden.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Nieuwe vintagewinkel en rariteitenkabinet aan het water”

Nadine Gregoor
(on maart 13th, 2016 at 12:06)

Ik ben er gisterenavond geweest om naar HAST te luisteren – idd mooie setting, leuke plek, fijne initiatiefnemers/uitbaters … Ik kom zeker terug ;0))