Holebifilmfestival 2015

holebifilmfestival

Het Holebifilmfestival Vlaams-Brabant is aan zijn 15e editie toe en loopt van 10 tot en met 28 november 2015 in een aantal steden en gemeenten rond Brussel, met Leuven als ankerpunt.

Met de vertoning van films, documentaires, theater en dans onder het holebi- en transgenderthema wil het Holebifilmfestival Vlaams-Brabant bovenal een ontmoetingsplaats zijn voor holebi’s en transgenders. Tegelijk wil het de genderdiversiteit onder de publieke aandacht brengen in diverse Vlaams-Brabantse steden en gemeenten. Daardoor krijgt de holebigemeenschap een gezicht, wat mensen uit de kast helpt en de aanvaarding en integratie van holebi’s en transgenders bevordert.

Deze lustrumeditie wordt op dinsdag 10 november 2015 geopend met een grootse Openingsavond in de Stadsschouwburg van Leuven. Op zaterdag 21 november vindt de Holebikortavond plaats in het Provinciehuis te Leuven. Beide topevenementen van het festival zijn gratis.

Na iedere betalende voorstelling in Leuven kan je met je eigen ticket een gratis drankje krijgen (één ticket per persoon, per avond).
In Leuven kan dat in:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.