Roadkill Comedy in Leuven Central

Op zaterdag 14 november 2015 vindt Roadkill Comedy voor de allereerste keer plaats in CAFÉ LEUVEN CENTRAL, Margarethaplein 3. Naar goede gewoonte is ook deze editie gevuld met een aantal hoogvliegers in de comedy scene.

2015-11-14-RoadkillComedy-FB

// BERT GABRIËLS
Bert speelt met de grenzen van wat we sociaal aanvaardbaar noemen. Hoe zit het nu? Je mag niet naakt rondlopen, maar ook niet helemaal bedekt? Je mag niemand bedriegen, behalve als je reclame maakt? Je moet hard werken, maar niet te hard? Waar ligt de grens dan eigenlijk? Om een antwoord te vinden gaat Bert aan de slag met een karrevracht aan gewoontes en regeltjes uit alle hoeken van de wereld en die van iedereen in de zaal. Je kent hem ongetwijfeld van ‘Comedy Casino’, ‘Scheire en de Schepping’ of ‘Zonde van de Zendtijd’!

// CHRIS VAN DER ENDE
Chris van der Ende is meester in de improvisatie, wat hem berucht heeft gemaakt bij ‘ruig publiek’. Met een ongekende snelheid maakt hij niets- en niemand ontziende grappen. Een gemiddelde van 175 volle lachen in 30 minuten maken een show van Chris een ware workout voor de lachspieren.
Als 32 jaar oude Braziliaan die als kind werd geadopteerd door een Hollandse familie uit het kassen-gebied, klom hij op en werd een van de snelste stand-up comedians van Nederland. Zijn levenswijsheid, doorzettingsvermogen en ongekend snel denkvermogen maken zijn optredens steeds tot een niet – te – missen show voor de comedy liefhebber!

// JAN LINSSEN
Jan woont al enkele jaren in Hasselt, maar is een geboren en getogen Maaseikenaar. De PIN code van zijn gsm is naar verluidt 3680, de postcode van zijn geliefkoosde stad. De code van zijn bankkaart ook, maar dat houdt hij liever geheim. Volgens het juryrapport van de Culture Comedy Award “ontpopt Jan Linssen zich op het podium als een geboren Stand Up comedian. Jan beschikt over een goed opgebouwde set, bespeelt met gemak de zaal, schuwt de interactie en de actualiteit niet en geeft vaart aan zijn performance. Opvallend in het optreden van Jan is de haast perfecte timing die resulteert in een aantal sterke grappen, die vanwege de timing nog beter binnen komen bij het publiek.”

MC is Tom Cools. Verder blijven de spelregels als vanouds. De avond start om 21u en kost €6.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.