BIBNACHT op 17 november 2015

De Bibnacht heeft alles in huis om je nieuwsgierigheid te prikkelen. Van 19.30u tot 1u kan je in de Universiteitsbibliotheek (Mgr. Ladeuzeplein 21) en Bibliotheek Tweebronnen (Diestsestraat 49) op eigen tempo of met een gids de tweede LUCA Biënnale ‘(On)Voltooid Verleden Tijd’ en de Arnon Grunberg-expo ontdekken. Een stevige portie literatuur, performance en muziek vervolledigt het programma met o.a. Saskia De Coster en Inne Eysermans (Amatorski), Ephameron en CHVE (Amenra), St. Grandson, leesclubs en workshops smartphonefotografie.

bibnacht

Tickets
0 euro: studenten met Cultuurkaart KU Leuven
5 euro: studenten, personeel, alumni KU Leuven – leden Bib Leuven
8 euro: anderen

Tickets zijn vanaf 9/11 verkrijgbaar aan de balie van de Universiteitsbibliotheek tijdens de openingsuren en op 16 en 17 november aan het STUK Onthaal (12u-17u) en de avond zelf in de Universiteitsbibliotheek en Bibliotheek Tweebronnen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.