House Of Taste

Eerder hadden we over House Of Taste al geschreven als koffiezaak, maar nu er een nieuwe uitbater is, testten we het ontbijt uit. Ondanks dat we gereserveerd hadden, kregen we de indruk dat ze nog niet helemaal klaar waren. We kozen voor een regular en Brits ontbijt. Het Brits ontbijt bestond uit witte bonen in tomatensaus, champignons, roerei, bacon, tomaat, worst, brood en thee. Bij het regular ontbijt kregen we een croissant met confituur, spiegelei, plakje kaas en hesp met toast, hierbij kwam nog een kopje thee en verse fruitsap. De sfeer in House Of Taste is chique en het heeft een luxe uitstraling, zeker met het winterterras erbij. De bediening was redelijk afstandelijk, sommigen zullen misschien vinden dat het bij de chique sfeer hoort, maar wij vinden een glimlach niet misstaan.

Voor een kop koffie en patisserie zullen ze ons nog eens op het cozy winterterras terugzien.

1

2

Praktisch
Wandelingenstraat 2a, 3000 Leuven
016 29 70 58
House of Taste op Facebook 

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Leuvenlicious.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “House Of Taste”

House Of Taste « Leven in Leuven
(on december 26th, 2015 at 17:21)

[…] Update: House of Taste heeft een nieuwe uitbater en een nieuwe look. […]

 
Young Amadeus – House of Taste « Leven in Leuven
(on december 26th, 2015 at 17:23)

[…] Update: House of Taste heeft een nieuwe uitbater en een nieuwe look. […]