Sinterklaas in Leuven op 21 november 2015

Dit jaar verwelkomt Leuven Sinterklaas op zaterdag 21 november 2015. Om 13.00 uur wordt hij opgehaald met paard en koets aan het station van Leuven. Samen met zijn helpers gaat het via de Diestsestraat richting Grote markt waar hij aan het Stadhuis ontvangen wordt door een vertegenwoordiging van het stadsbestuur. Daarna vertrekt de goedheilig man naar zijn vrienden in de Diestsestraat. Om 14.00 uur start de Sinterklaasshow aan Galeria Inno, waar de Sint na het optreden plaats neemt op zijn troon. Alle kindjes die een ingekleurde of zelfgemaakte tekening meebrengen krijgen wat lekkers van de Sint. De hele namiddag springen en dansen zijn helpers door de Diestsestraat met hun eigen muziekband. Ambiance gegarandeerd!

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Sinterklaas in Leuven op 21 november 2015”

Maaike
(on september 13th, 2017 at 13:32)

Hallo, 21 november valt op een dinsdag. Wanneer is de intocht effectief gepland, aangezien dit natuurlijk altijd op een zaterdag valt… Bedankt!

 
Dries
(on september 14th, 2017 at 10:57)

Maaike,
Dit is de aankondiging van sinterklaas in Leuven in 2015. Bij mijn weten heeft de stad Leuven nog niet aangekondigd wanneer Sinterklaas officieel in Leuven komt in 2017.
Met vriendelijke groeten,
Dries