Update spelersnieuws Leuven Bears

Het sportief comité van de Stella Artois Leuven Bears melt dat Anthony Chada de ploeg verlaat.

Anthony Chada was op vrijwillige basis aan de kern toegevoegd na de voorbereiding. Leuven Bears heeft Chada op zijn verzoek de mogelijkheid gegeven om zijn basketloopbaan voort te zetten in eerste klasse maar omwille van het financiële beleid van de club konden we tot op heden geen profcontract aanbieden. Na een periode van overleg en bezinning wenst Chada dan ook andere paden te verkennen en we wensen hem daarbij veel succes.

Ondertussen werd door het uitvallen van Anthony Marshall een nieuwe point guard aan de kern toegevoegd: McKenzie Moore. Hij krijgt een try-out contract tot het einde van het jaar met optie tot verlenging tot het einde van het seizoen.

Mckenzie Moore is een 23-jarige guard van 1m98 groot. Na zijn opleiding bij UTEP trok hij naar Nieuw-Zeeland waar hij afgelopen seizoen uitkwam voor de Nelson Giants. Afgelopen zomer nam hij voor de Milwaukee Bucks deel aan de NBA Summer League.

Ondanks recente tegenslagen met blessures en mede door de genomen maatregelen hoopt het sportief comité van de Leuven Bears de cohesie opnieuw te versterken om spoedig resultaten te boeken.

Zaterdag 21 november is er opnieuw een thuiswedstrijd tegen Verviers-Pepinster in de Sportoase om 20.30u.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.