Dag van de Wetenschap in Leuven

logo
De Dag van de Wetenschap is het grootste wetenschapsevenement in Vlaanderen en Brussel en is op zondag 22 november aan zijn vijfde editie toe. Aan de hand van meer dan 550 activiteiten op 93 verschillende locaties kan je nu zondag ontdekken waar wetenschap, technologie en innovatie bij jou in de buurt schuilt. De meeste activiteiten zijn bovendien gratis. Dat Leuven als universiteitsstad ook meedoet aan deze Dag van de Wetenschap mag niet verbazen. Zo kan je een bezoek brengen aan de imec toren, de KU Leuven Universiteitshal, M, het Museum voor Dierkunde, het VRT Radiohuis Leuven, de Bakala Academy, de Brabanthal en het Huis van de Polyfonie.

Ten slotte worden op de Dag van de Wetenschap de resultaten van het online massa-experiment “Ben jij een zittenblijver?” bekend gemaakt. Alle Vlamingen, jong en oud, worden uitgedaagd om deel te nemen aan een online vragenlijst om na te gaan wat het zitgedrag van de Vlaming is. Deelnemen kan op www.dagvandewetenschap.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.