Rockvonk finale 2015

Zaterdag 5 december verwelkomen Het Depot, de Provincie Vlaams-Brabant en de 6 finalisten van ROCKVONK, jou voor een straffe finale in Het Depot. Zes jonge maar vooral veelbelovende bands, geselecteerd uit zo’n 170 inzendingen, geven die avond het beste van zichzelf om misschien rond middernacht uitgeroepen te worden tot de nieuwe winnaar van ROCKVONK, het platform van de Provincie Vlaams-Brabant voor jong muzikaal talent.

De zes finalisten zijn Abudhabi VZW, EME, Midwinter, My Dog is Radioactive, The Hipster Jugend en Watchoutforthegiants. Elk zullen ze in vijftien minuten de jury en het publiek ervan proberen te overtuigen dat zij het grootste nieuwe talent van Vlaams-Brabant zijn. Dat het een straffe lichting is, is zeker! En dat het voor muziekliefhebbers de moeite zal zijn, is eveneens zeker. Wees erbij op zaterdagavond 5 december in Het Depot. Deuren openen vanaf 19.30u, om 20u bijt de eerste band de spits af.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.