Kerstconcert Leuvens Universiteir koor

Op donderdag 10 december om 20.30u brengt het Leuvens Universitair Koor, nu voor het 2de jaar onder leiding van dirigent Koen Vits, zijn kerstconcert ’I wonder as I wander’ in de O.L.V.-Van-Troostkerk (Pakenstraat 65) te Heverlee. De deuren openen om 20u.

Het Leuvens Universitair Koor brengt een gevarieerd programma dat Kerst als intercultureel verbroederingsfeest centraal stelt – door de eeuwen heen! Het LUK zingt zowel muziek van o.a. Felix Mendelssohn en G.P. da Palestrina, maar nodigt de luisteraar tevens uit hedendaagse kerstliederen van Vlaamse bodem te ontdekken met bijvoorbeeld Kurt Bikkembergs.

Het Leuvens Universitair Koor werd opgericht in 1969 en is een dynamische vereniging, bestaande uit zowat 80 actieve en enthousiaste studenten van de K.U.Leuven Associatie met één gemeenschappelijke passie: zingen. Doordat het koor enkel bestaat uit studenten blijf het eeuwig jong en kan het zijn publiek een frisse, enthousiaste en homogene klank brengen.

Kerstconcert_LUK_web

Voor meer informatie en reservaties.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.