Roadkill Comedy met Nigel Williams op 12 december

Komende zaterdag 12 december treedt Nigel Williams, één van de godvaders der Belgische comedy, op bij Roadkill Comedy.

‘Vijftien jaar in het vak maken dat hij hilarisch kan zagen en dat hij dat gezaag kan opleuken met gevatte improvisaties.’ (Focus Knack)

De Britse Belg Nigel Williams is bij Roadkill Comedy een graag geziene gast. Nooit vrijblijvend, altijd recht voor de raap en met een heerlijke visie op ons, Vlamingen. Zal ‘de mens’ ooit gelukkig zijn? Of tevreden? En moet dat per se? En wat is geluk? Kunnen wij niet gewoon ‘zijn’ en daar tevreden mee leven?

In zijn nieuwe zaalshow “Accident de parcours” heeft hij het over de mens en zijn verleden. Hij verkondigt een soort stand-upcomedy als levensfilosofie, met als eindconclusie dat wij, de slimme apen, zowel slachtoffers van ons eigen gedrag en intelligentie zijn, alsook de grappige clowns van het heelal. Café Leuven Central mag zich dus verwachten aan heel wat komische wijsheid!

Els Vertongen en Kim Van Den Heuvel mogen het publiek voor Nigel opwarmen, MC Jeroen Baert zorgt voor de goede orde van de avond.

Afspraak in Leuven Central op 12 december, start 21u, deuren 20u. Wees op tijd want vol = vol. Inkom is €6.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.