Lancering pop-up store en creatief platform YELLOW

yellow

Leuven is een creatieve hotspot. Om dat in de kijker te zetten en om samenwerking binnen de creatieve sector verder te stimuleren, openen 7 Leuvense makers in het kader van Leuven Mindgate van 12 tot en met 24 december een tijdelijke toonbank, genaamd YELLOW.

YELLOW is een initiatief van jonge ondernemers die graag tonen dat het ook anders mag. Zeven Leuvense makers van unieke producten en concepten nemen samen hun intrek in de pop-up store om de Leuvenaar te laten kennismaken met hun werk: koffiebranderij MOK, buurtcafé Bar Stan, Antoine met zijn artisanale zoetigheden, de exclusieve producten van Lechaperon Unlimited, de duurzame en hippe mode van HarvestClub, ontwerper Bram Kerkhofs en textielontwerpster Lotte Martens.

YELLOW heeft de ambitie uit te groeien tot een Leuvens platform voor jonge ontwerpers en makers van kunst, design, prints, fashion, fijnproeverij of ecologische spitsvondigheden. Een platform waar ideeën voor een innovatieve samenwerking tussen creatieven, kunstenaars, wetenschappers of ondernemers kunnen rijpen.

De pop-up store wordt geopend op zaterdag 12 december om 15 uur in de Maria Theresiastraat 123. Je kan het YELLOW team plezier doen met een ouderwetse gele gids als openingsgeschenk.

Meer info op Facebook.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.