Leuvense Kerstmarkt van start

Op donderdag 10 december werd de 28e editie van de Leuvense Kerstmarkt afgetrapt. Tot en met 20 december is het één en al gezelligheid in de Leuvense binnenstad. Blikvangers dit jaar zijn de nieuwe ‘Kerst Haute Dog’ van Jeroen Meus en een ware Barbecue Battle.

Haute Dog
Jeroen Meus, de bekendste televisiekok van het moment, baat een stand uit waar hij onder andere een speciaal gecreëerde ‘Kerst Haute Dog’ verkoopt. In het broodje verwerkt hij een Frankfurter worst, met een parfait van eend en gebakken champignon. De ‘Haute Dog’ wordt haarfijn afgewerkt met groene appel en hazelnoten. Een proever die je niet mag missen!

kerstman

Broil King Barbecue Battle
Naast de ‘Haute Dog’ kunnen culinaire fanaten ook de Broil King Barbecue Battle gadeslaan. Op twee Broil King Imperial 90 XL barbecues wordt gekookt met ingrediënten uit een mystery box en nemen telkens 2 teams van 2 personen het tegen elkaar op tijdens een 30 minuten durende battle. De gerechten worden beoordeeld door een gelegenheidsjury. De finale wordt gespeeld op 19 december.

De 28e editie van de Leuvense Kerstmarkt mag je niet missen!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.