Gratis Kerstconcert Lemmensinstituut – 20ste editie

Op zondag 20 december vindt in Leuven het Kerstconcert plaats van de jonge violisten opgeleid volgens de Suzuki-methode onder leiding van Wilfried Van Gorp. Op deze feestelijke 20ste editie brengen de jonge musici werk van Bach, Kreisler, Mozart, Bernstein en Pachelbel.

Kinderen en jongeren tussen de 4 en de 18 jaar staan garant voor een enthousiaste uitvoering van een verrassend hoog niveau. Muziekkenner en -liefhebber worden verrast door de frisheid en het enthousiasme van deze jonge muzikanten. Van de eerste pasjes op het concertpodium over virtuoze een uitvoering van Kreisler tot sfeervolle kerstliederen. Dit concert garandeert een prachtige start van de kerstperiode. Een sfeervolle receptie sluit deze muzikale namiddag af.

Praktisch
Kerstconcert op zondag 20 december, 15 uur
Lemmensinstituut, Lemmensberg 3, 3000 Leuven
Jonge violisten onder leiding van Wilfried Van Gorp
Inkom gratis
Inlichtingen 016 22 13 35

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Gratis Kerstconcert Lemmensinstituut – 20ste editie”

karel moreau
(on december 19th, 2015 at 18:58)

ik zal graag aanwezig zijn
karel moreau

 
Carolien Coenen
(on december 21st, 2015 at 11:55)

Beste Karel, je contacteert hiervoor best de organisatoren zelf.