Kerstconcert Paul Michiels in de Stadsschouwburg

At The Bebop blaast dit jaar twintig kaarsjes uit. Een mijlpaal die uitvoerig gevierd wordt met een reeks spraakmakende concerten in het najaar van 2015 en het voorjaar van 2016.

Op 23 december om 20u organiseert At The Bebop een groots kerstconcert met Paul Michiels in de Leuvense Stadsschouwburg. Paul Michiels is kind aan huis in At The Bebop: bijna ieder jaar staat hij er op podium. Naast zijn vaste muzikanten zal Paul Michiels tijdens het kerstconcert geflankeerd worden door excellente back-groundzangeressen en een trio van blazers. Het wordt dus een unieke en beklijvende ervaring, waarbij de Soulzanger in een niet-alledaagse bezetting het podium zal sieren. Een fijne uitstap tijdens de kerstperiode.

Je kan het concert ook als VIP meemaken vanuit de loges van de Stadsschouwburg. Het VIP-arrangement start met een walking buffet en drankjes in de lobby van de Bebop vanaf 18.00u. Na het concert is er een speciale meet and greet met Paul Michiels in de foyer. Prijs is 79 euro.

Praktisch
Tickets kan je online bestellen bij 30CC.
Voor een VIParrangement neem je contact op met Jaak via jaak@atthebebop.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.