Vertrek Benoit Tas als voorzitter Leuven Bears

josdetiege
Jos Detiège, voorzitter ad interim

De Raad van Bestuur en Benoit Tas hebben op maandag 14 december 2015 beslist om zijn mandaat als Voorzitter van de Stella Artois Leuven Bears stop te zetten omwille van een uiteenlopende visie op het beleid. Op de Raad van Bestuur werd deze beslissing bekrachtigd.

De Raad van Bestuur bedankt Benoit oprecht voor alle inspanningen die hij voor de club heeft geleverd en voor de vernieuwingen die hij de club heeft bijgebracht en wenst hem alle succes toe bij zijn verder ondernemen.

Op de Algemene Vergadering werd Jos Detiège aangesteld als Voorzitter ad interim. De Raad van Bestuur wil op korte termijn werk maken van de uitbreiding van de Raad van Bestuur en de aanstelling van een nieuwe Voorzitter.
Samen met de grote groep trouwe medewerkers die het hart vormen van de club wil de Raad van Bestuur met vernieuwde energie alle uitdagingen aangaan waar ze voor staan.

Together we can and will make it happen! zeggen de Leuven Bears

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.