Foodtruck Fiesta op de Bruul

Deze Wintertijd werd voor de allereerste keer een Foodtruck Fiesta georganiseerd in de Bruul. Reden genoeg dus om zondagmiddag het aanbod te gaan keuren. Al een geluk dat we er pas rond 12.45u waren, want bij aankomst bleken veel foodtrucks nog niet open ofwel nog druk bezig met de opstart. Een verbeterpuntje voor volgend jaar.

Gelukkig konden we onze honger stillen bij de foodtrucks die wel al open waren. Zo probeerde ik een werkelijk overheerlijke taco pollo van Spoon, een huisgemaakte garnaalkroket van Krok Eat, nems van Mi! en als afsluiter rijstpap van ‘t Vanneke. Van de vooraf aangekondigde foodtruck van Balls & Glory was echter geen spoor.

IMG_9060

IMG_9062

IMG_9064

IMG_9065

Ondertussen raakten de andere foodtrucks langzamerhand opgestart en begon het volk goed toe te stromen. Het ongewoon zachte herfstweer had duidelijk veel fijnproevers uit hun huizen gelokt. Omdat mijn vriend en ik nog een andere afspraak hadden, konden we niet langer blijven plakken. Jammer, want dit is een concept met potentieel.

Nog enkele sfeerbeelden:

Foodtruck Fiesta - Wintertijd 2015

Foodtruck Fiesta - Wintertijd 2015

Foodtruck Fiesta - Wintertijd 2015

Foodtruck Fiesta - Wintertijd 2015

Foodtruck Fiesta - Wintertijd 2015

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Foodtruck Fiesta op de Bruul”

Goofball
(on december 21st, 2015 at 17:04)

‘t was er echt gezellig en lekker!

 
SPOON
(on januari 7th, 2016 at 20:49)

Bedankt voor je fijne review! Blij dat je ervan genoten hebt!
Groetjes, het SPOON team.