Eerste namen Leuven Jazz 2016 bekend

Stadsfestival ‘Leuven Jazz’ lanceerde onlangs de eerste namen van de editie 2016, gepland van 12 tot en met 20 maart. Tickets voor de headliners Dave Holland, STUFF., Matthew Halsall, Chris Potter, James Hunter en André Brasseur zijn nu al te koop. Het volledige programma, met tal van cross-overs en de internationale talentenwedstrijd ‘B-Jazz’, wordt eind januari bekendgemaakt.

matthew-halsall-the-gondwana-orchestra-into-forever-e1445273674922

Groot geworden onder de vleugels van ‘Kulturama’ ging ‘Leuven Jazz’ in 2013 solo. Het programma liet zich telkens opmerken door een mix van internationale sterren, veel Belgisch talent en boeiende zijstapjes naar expo, film en literatuur. Tijdens de vierde editie zetten de Leuvense jazzpartners, onder aanvoering van 30CC en Het Depot, die eigenheid nog meer in de verf.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.