FourTEAfour

In de Mechelsestraat vinden we op nummer 44 de conceptbar FourTEAfour. Behalve koffie en thee serveren ze ook ontbijtjes, perfect voor Leuvenlicious! We namen plaats op de comfortabele zetels  voor het raam waar we een tof uitzicht op één van de leukste Leuvense straatjes hadden. We bestelden een croissant met confituur, granola met yoghurt, versgeperst fruitsap en een thee uit het ruime aanbod van Ann Vansteenkiste. Ons ontbijt werd mooi geserveerd op servies van Bloomingsville die tevens ook te koop is. Het zag er niet enkel mooi uit maar smaakte ook goed!
Het is niet de goedkoopste zaak maar wel een aanrader.

FourTEAfour is onze cup of tea!

dsc_0036

dsc_0084

Praktisch
Mechelsestraat 44 3000 Leuven
https://www.facebook.com/Fourteafour-727171687356588/

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.