Expo ‘Nowhere land & Now-Here land’

Van 7 tot 24 januari 2016 kan je in het Wereldcafé.coop de expo ‘Nowhere land & Now-Here land’ van Iwona Pom ontdekken. Het stadsbestuur en het Wereldcafé nodigen je uit op de feestelijke opening op donderdag 7 januari om 18.00 uur in het Wereldcafé.coop (Joris Helleputteplein 2, Leuven).

Iwona Pom is een jonge vrouw die al verschillende projecten rond  het migratiethemauitwerkte. Ze maakte al een aantal interessante filmpjes en ander digitaal materiaal. Het toeval is steeds een belangrijk element in de verhalen die ze brengt.

Tijdens de interactieve tentoonstelling ‘Nowhere land & Now-Here land’ kan je samen op zoek naar toeval en het proces van migratie. Met film, tekeningen en interviews brengt Iwona de migratieverhalen van een aantal vrouwen in beeld. Kinderen kunnen tijdens een workshop zelf een stop-motion filmpje maken. Iwona zal ook tekeningen aanbrengen op de ramen van het Wereldcafé.

De dienst diversiteit en gelijke kansen van de stad Leuven ging samen met het Wereldcafé op zoek naar manieren om de superdiversiteit in Leuven nog dichter bij het Wereldcafé te brengen. Tegelijkertijd biedt de expo de mogelijkheid om meer mensen van diverse origine met het Wereldcafé kennis te laten maken.

nowhereland

Praktisch
‘Nowhere land & Now-Here land’ loopt van 7 tot 24 januari in het Wereldcafé.coop (Joris Helleputteplein 2, Leuven). Openingsuren: 11.00 tot 23.00 uur. Toegang is gratis.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.