Kinderconcerten ‘The Snowman’

Op zondag 14 februari 2016 presenteert het Arenbergorkest, het grootste Leuvense studentenorkest, zijn kinderconcerten ‘The Snowman’. Na het overweldigende succes van vorig jaar presenteert het orkest dit jaar twee voorstellingen.

Gebaseerd op het boek van Raymond Briggs vertelt deze tekenfilm uit 1982 met beelden en muziek het verhaal van een jongen en zijn sneeuwman die samen een nacht vol avontuur beleven. Terwijl deze vertederende film getoond wordt op groot scherm, brengt het Arenbergorkest live de muziek o.l.v. Roel Willems.
Een ideale weekenduitstap voor jong en oud (voor kinderen vanaf 4 jaar).

De voorstellingen vinden plaats in Aula Pieter De Somer (Charles Deberiotstraat 24, Leuven) om 16.00u en 18.30u. Tickets zijn verkrijgbaar via www.arenbergorkest.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.