BlokUUR KULtUUR met beste internationale komische kortfilms op 20 januari

Op woensdag 20 januari 2016 om 21:00 organiseert de KU Leuven BlokUUR KULtUUR met de beste internationale komische kortfilms. Omdat studenten niet 24 uur aan één stuk kan studeren, heeft de dienst Cultuur van de KU Leuven het BlokUUR KULtUUR geprogrammeerd om te zorgen voor wat luchtige ontspanning. Samen met het Internationaal Kortfilmfestival Leuven hebben ze een selectie gemaakt van de beste internationale komische kortfilms. Voor één keer hoef je niet te reserveren en is het UUR KULtUUR gratis voor iedereen, dus sleep gerust al je medeblokkers mee naar de Pieter De Somer aula.

Praktisch

  • Woensdag 20 januari 2016 om 21:00
  • Gratis, inschrijven niet nodig
  • Meer informatie
  • Pieter De Somer-aula (PDS), Debériotstraat 24, Leuven

uur-kultuur-comedy-shorts-ku-leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.