Start inschrijvingen Tofsport en Vleugel F op 17 januari

Op zondag 17 januari om 8.00 uur starten de online inschrijvingen voor de voorjaarsactiviteiten van Jeugdcentrum Vleugel F en voor de sportkampen van Tofsport Leuven. Je kan nu al je kinderen registreren.

Zowel de activiteiten van Vleugel F als de Tofsportkampen worden erg gesmaakt. Vorig jaar namen 3.890 kinderen deel aan 140 sportkampen en 1.860 kinderen aan de verschillende jeugdactiviteiten. De vraag naar leuke jeugd- en sportkampen is en blijft enorm groot in Leuven. Daarom is ook het aanbod in 2016 zeer uitgebreid en divers.

Aanbod 2016
Tofsport Leuven organiseert 139 sportkampen (goed voor 4.442 plaatsen) tijdens de paas- en zomervakantie voor kinderen van 3 tot 18 jaar. Er is voor elk wat wils, afgestemd op de leeftijd en begeleid door ervaren lesgevers. De kampen vinden plaats in de voormiddag (9.00 – 12.00 uur), de namiddag (13.00 – 16.00 uur) of duren een ganse dag (9.00 – 16.00 uur). Ook voor voor- en naopvang wordt vaak gezorgd. In de zomervakantie zijn er ook enkele kampen met overnachtingen. Het volledige aanbod vind je in de Tofsportkampenbrochure. Die kan je afhalen bij het Tofsportloket of inkijken op www.leuven.be/sportkampen.

Tijdens de krokusvakantie organiseert Jeugdcentrum Vleugel F de Vleugelweek ‘Diep in de zee’. Maximum 100 kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen hun fantasie laten werken tot op de bodem van de oceaan. Het is een week vol knutselactiviteiten, spannende avonturen en voluit spelen.

Het hele voorjaar zijn er leuke familieactiviteiten, waar ouders en kinderen samen naartoe kunnen gaan.

Kinderen van 7 tot 15 jaar kunnen in de paasvakantie deelnemen aan de skate-, blade- en bmx-kampen en in diezelfde vakantie zijn er speelpleinwerkingen in Heverlee en in centrum Leuven.

Voor alle activiteiten, behalve de speelpleinwerkingen, moet je op voorhand inschrijven. Om deel te nemen aan de activiteiten van jeugdcentrum Vleugel F heeft elk kind een jeugdcentrumpasje nodig. Je vindt het volledige voorjaarsaanbod op www.vleugelf.be. De inschrijvingen voor de zomeractiviteiten van Jeugdcentrum Vleugel F starten op woensdag 13 april.

Digitale toegangspoort
Net als vorig jaar moeten ouders niet urenlang aanschuiven om hun kinderen in te schrijven. Online inschrijven kan vanaf 17 januari om 8.00 uur via een gezamenlijk online loket op www.tofsport.be of www.vleugelf.be.

Eerst registreren
Vooraleer je online kan inschrijven, moet je je kind(eren) online registeren. Dat kan je nu al doen, zodat je vanaf 17 januari sneller een kamp of activiteit kan boeken en betalen. Heb je technische problemen met de registratie? Neem dan contact op met de helpdesk op tel. 016 27 22 20. Wie in 2014 of 2015 al online geboekt heeft, hoeft zich niet meer opnieuw te registreren.

Inschrijven aan het loket
Vanaf maandag 18 januari kan je ook inschrijven aan het loket Vleugel F van 09.00 tot 16.30 uur. Vanaf woensdag 20 januari kan je inschrijven aan het Tofsportloket voor de eventuele vrije plaatsen.

Nieuw: vanaf dit jaar kan je ook inschrijven met vriendjes.
Ouders die zeker willen zijn dat hun kind samen met een vriendje aan hetzelfde kamp deelneemt, hebben de mogelijkheid om via de knop “Inschrijven met vriendjes” een vriendje mee in te schrijven. De registratie van vriendjes doe je best voor de start van de inschrijvingen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.