Brakona contactdag voor natuurliefhebbers

Op zaterdag 6 februari 2016 organiseert de Vlaams-Brabantse Koepel voor Natuurstudie de 17de editie van de Brakona ontactdag voor enthousiaste natuurliefhebbers. Natuurstudievrijwilligers geven allerlei presentaties over de natuurstudiewereld in de provincie Vlaams-Brabant. In de namiddag organiseren enkele werkgroepen (ZWAM, VWBL en HONA) een determinatiemarkt waar je wat kan bijleren over de determinatie van paddenstoelen, (korst)mossen en gesteenten. Inschrijven kan via http://www.brakona.be of via brakona@natuurpunt.be. Deelname kost 8 euro met inbegrip van de broodjeslunch en koffiepauzes. De Brakona contactdag voor natuurstudie gaat door in het Provinciehuis van Vlaams-Brabant, Provincieplein 1 in Leuven.

brakona

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.