Dansvoorstelling van jongeren klassieke en moderne dans SLAC

Op zaterdag 30 januari 2016 is er een voorstelling door de jongeren van de dansafdelingen klassieke en moderne dans aan het SLAC.

Elke dans in deze splinternieuwe voorstelling is geïnspireerd op een kunstwerk. Het uitgangspunt kan heel verschillend zijn: de stemming of een gevoel dat het kunstwerk oproept, de abstracte vormgeving ervan, inspiratie die opkomt bij het zien van het werk, de onderliggende bedoeling van de kunstenaar. Per niveau maken de leerlingen bovendien een eigen kunstwerk over hun dans. Deze werken kunnen bekeken worden in de foyer na de voorstelling.

Praktisch

  • Zaterdag 30 januari 2016 17u en 20u
  • 7 euro / 5 euro voor Artriumleden
  • Minnepoort, Dirk Boutslaan 60-62 Leuven

jongeren_moderne_dans_slac_dansvoorstelling

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.