Artefact festival

Dinsdagavond was het eindelijk zover: de aftrap van de Artefact expo en het openingsconcert van het Artefact music festival.

Het publiek was (ondanks het onstabiele weer) talrijk aanwezig op de opening. Tot en met 21 februari zal het Artefact festival, dat dit jaar als thema ‘Up in the Air’ heeft, trachten jullie in hogere sferen te brengen.

unnamed (3)

Zo genoten dinsdag de eerste mensen al van een momentje in de zon, de binnenhuistornado en de exquise smogmeringues. De openingsperformance Glorious Failure faalde perfect zoals voorzien en de Labozaal daverde voor het eerst op zijn fundamenten.

unnamed (1)

Nog 12 dagen te gaan dus. Alle informatie over de gratis expo vind je online, daarnaast zijn er ook nog de gratis (groeps)rondleidingen, performances en lezingen en uiteraard ook het muziekfestival. Er is enorm veel te beleven, dus zeker de moeite om eens langs te gaan!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.