Het Groot Verlof – Leuven maakt eerste namen bekend

image002

Het Groot Verlof 2015 was een schot in de roos. Dit zomerse festival op het ritme van de Dijlestad bundelde kleine en groter evenementen tot een mooi geheel en bevestigde daarmee wat iedereen al wist: de zomer in Leuven is top. Blije gezichten, fijne momenten, een hele zomer lang vakantiegevoel in eigen stad was baas. Verder bouwend op die positieve vibe smijten de organisatoren in 2016 er nog een extra portie schwung bovenop: twee betalende concerten én het gloednieuwe Half Oogst.

Leuvens concertplein nummer één zal rocken zoals het hoort. Op woensdag 20 juli wordt de Oude Markt ingepalmd door The Kids, De Mens, The Scabs én Status Quo. Ook op donderdag 4 augustus mag je rekenen op zo’n straffe line-up. Wie dan de Oude Markt op zijn kop komt zetten, wordt binnenkort bekend gemaakt. De ticketprijs voor de concerten bedraagt 25 euro. Voor de snelle beslissers is er tijdelijk (en zolang de voorraad strekt) een early bird ticket aan 20 euro.
Tickets zijn online verkrijgbaar.

Helemaal nieuw dit jaar is Half Oogst, daarmee wordt tijdens het weekend van 13 en 14 augustus een swingend punt gezet achter Het Groot Verlof. Wat er dan op het programma staat, blijft nog even top secret. Zeker is dat heel wat Leuvense jonge en creatieve artiesten en organisaties hier hun steentje zullen bijdragen. Good vibes zijn alvast gegarandeerd.

Voor wie toch nog zijn groot verlof buiten de stad zou plannen, vind je hier alvast alle niet te missen data van Het Groot Verlof. Want Leuven rockt niet alleen “All over the World” maar ook nog eens “All summer long”!

  • 8, 15, 22 juli: Beleuvenissen, muzikale toppers uit binnen- en buitenland
  • 28, 29, 30, 31 juli: M-idzomer, het eigenzinnige festival voor de meerwaardezoeker
  • 6 augustus: Habitat, een festival voor en door de Leuvense jeugd
  • 7 augustus: Hapje-Tapje, proeven van Leuven
  • 13-14 augustus: Half Oogst, feest voor doeners & dansers
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.