Bremer stadsmuzikanten: een concert op maat van ieder kind

Kinderconcert_b04

Het Alumni Harmonieorkest Leuven, kortweg AHO, brengt volgend weekend het muzikale verhaal van de Bremer Stadsmuzikanten.  Het AHO verzorgt de muziek en niemand minder dan Sien Wynants (Ketnet & Studio Brussel) vertelt het verhaal!

Het Alumni Harmonieorkest Leuven,  is een relatief nieuwe formatie binnen het Leuvense muzieklandschap. Gestart in september 2010, bestaat het orkest ondertussen uit een 50-tal muzikanten.  Hun motto “een concert op maat van ieder kind!” mag je heel serieus nemen. Alle kinderen van 4 tot 99 jaar zullen genieten van een fijne muzikale namiddag. Dankzij de samenwerking met Praxis P zullen we gaan voor ‘een tikkeltje meer’. Er zal onder andere samengewerkt worden met een doventolk, gebruik gemaakt kunnen worden van ringleiding en er is verhoogde aandacht voor fysieke toegankelijkheid. Meer informatie over specifieke aanpassingen kan je terugvinden op de website www.aholeuven.be  onder de rubriek ‘een tikkeltje meer‘.

Praktische info
Waar: Het concert vindt plaats in het Centraal Auditorium Gasthuisberg te Leuven
Wanneer: op zaterdag 27 februari om 17u en op zondag 28 februari 2016 om 15u.
Toegang: Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle muzikanten of via kaarten@aholeuven.be.

Foto van repetitie met doventolken
20160221_184517[1]

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.