Laser shooting in hartje Leuven

Sinds vrijdag 4 maart aanstaande is Leuven een attractie rijker: Laser3000, een laser shooting arena gevestigd in het hartje van Leuven (Bondgenotenlaan 122, recht tegenover het bioscoopcomplex van Kinepolis).

Wat is laser shooting?
“Laser shooting is enigszins vergelijkbaar met paintball, maar dit is dan de propere, pijnloze en modernere variant”, aldus Thomas Anthoni, één van de zaakvoerders van Laser3000. “Ook een belangrijk verschil is dat laser shooting werkt met een puntensysteem, waardoor je nooit definitief uit het spel ligt”.

lasershoot

Alles start in de ready-room waar je een briefing krijgt en een harnas en een geweer krijgt aangemeten. Vervolgens betreedt je de post-apocalyptische ingerichte arena van 400 vierkante meter met 2 verschillende hoogteniveaus (vol doolhoven, nissen & hindernissen) en ben je een ‘target’ voor de andere spelers. Punten scoren kan je doen door iemand vanvoor te raken, vanachter, op de schouders of op het geweer zelf. Als je zelf geraakt wordt verlies je punten en mag je een paar seconden niet meer deelnemen aan het spel.

Een spelsessie duurt een kwartier en deelnemen kan vanaf 6 personen tot 16 personen.  De prijzen voor een spelletje laser shooting zijn bewust erg democratisch gehouden. Het eerste spelletjes kost 9 euro per persoon, 2 spelletjes kosten 16 euro per persoon en voor 3 spelletjes betaalt elke deelnemer 21 euro.

“Laser3000 mikt op een breed publiek”, aldus Anthoni. “Uiteraard verwachten we heel wat studenten(clubs), maar laser shooting is ook een ideale activiteit voor teambuildingsessies, vrijgezellenfeestjes, verjaardagsfeestjes,…”

Laser3000 is elke dag open van 10 tot 22u op reservatie.
Reserveren kan online via http://www.laser3000.be of telefonisch via +32 16 43 84 17

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Laser shooting in hartje Leuven”

Waarom lasertag leuker is dan paintball – Ongewone weken
(on maart 9th, 2018 at 17:50)

[…] Ik heb misschien een grote mond, maar tegelijk ga ik lasertaggen met een klein hartje. Sinds het paintballen is mijn behoefte om oorlogje te spelen immers nihil. Mijn benen zien 4 maanden later nog altijd […]