Jazzbrunch met Hijaz op 20 maart

Op zondag 20 maart 2016 organiseert JazzOra in het kader van LeuvenJazz een jazzbrunch in de Rode het C.C.Oratoriënhof (Mechelsestraat 111). De brunch begint om 11:00 en het concert met Hijaz begint om 12:30 en eindigt rond 14:00.

Tickets voor de brunch en het concert samen worden enkel verkocht in voorverkoop: 20 euro (6 euro voor -12 jaar). Tickets voor het concert kosten 10 euro in voorverkoop of 12 euro aan de kassa. Kinderen onder de 12 hoeven niet te betalen en studenten betalen 10 euro. Reserveren kan via oratorienhof@live.be of 016/22.81.07.

De dialoog tussen de Tunesische oedspeler Moufadhel Adhoum en de Grieks-Belgische pianist Niko Deman vormt de basis van Hijaz. Dit duo wordt ondersteund door een ritmesectie bestaande uit drummer-percussionist Chryster Aerts en bassist Rui Salgado (PT). Zij zorgen voor een stevige en avontuurlijke ritmische basis, die een traditie van Marokko tot India overspant en waarop oed en piano een web van klanken weven. De groep heeft een stevige livereputatie en was onder andere te zien en te horen in de Jazzlab series, de ‘Flemish Jazz Meeting’ en op ‘Brosella’.

Meer informatie op de pagina over de Hijaz jazzbrunch op de website van het Oratoriënhof.


Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.