Living in Style viert vijfjarig bestaan met koffietafelboek

Living In Style, oftewel LIS, viert zijn vijfjarig bestaan met de publicatie van een koffietafelboek. Het boek wil een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar woon- en leeftips. Een geschenk om te ontdekken, te koesteren en opnieuw ter hand te nemen.

In het koffietafel boek is de rode draad ‘heerlijk relaxen en lekker genieten‘. Deze vier woorden verwijzen beurtelings naar een seizoen en bundelen in vier hoofdstukken alles voor een luxueuze woonst samen.

Het boek is echt een pareltje geworden: prachtig vormgegeven met mooie foto’s en toffe titels die meteen aanspreken. Het boek is ook voorzien van een mooie bladwijzer, zodat je op een makkelijker manier interessante woontips kan terugvinden. Zelf was ik vooral geïnteresseerd in het hoofdstuk ‘relaxen’, omdat hierin de badkamer aan bod komt. Mijn eigen badkamer kan wel eens een make-over gebruiken. ;-) Maar je vindt in het boek net zo goed tips over tuinaanleg of verlichting terug. Voor elk wat wils, dus.

Dit boek zet op een verfrissende manier het talent van de woonspecialisten uit regio Leuven in de kijker.

IMG_9817[1]

LIS, een uniek concept
LIS zijn 16 woonspecialisten uit de Leuvense regio, gelegen op een steenworp van elkaar. Iedere deelnemer is specialist in zijn vakgebied. Dat is wat deze ondernemers bindt en heeft overtuigd om te investeren in dit gezamenlijk concept.

Vijf jaar later is de grote uitdaging te evolueren van een kruisbestuiving naar een symbiose. Het domeinoverschrijdend denken, de uitwisseling van informatie en ideeën: de ambitie om het allemaal nog efficiënter te maken, is voelbaar aanwezig en dat wordt tastbaar gemaakt met dit boek. Het boek is gratis verkrijgbaar in de speciaalzaken van de 16 LIS ondernemers.

Loft
Naast het uitbrengen van hun boek, slaan de ondernemers de handen in mekaar om het beste van hun kunnen voor te stellen op een permanente locatie, namelijk een loft.

In de loft in Herent tonen de woonspecialisten producten van topkwaliteit die zowel op vlak van esthetiek als van techniek het neusje van de zalm zijn. In de loft zie je het resultaat van een doorgedreven samenwerking waardoor interieur, decoratie, audio-video, licht en nutsvoorzieningen naadloos op elkaar aansluiten. Je kan deze loft bezoeken na afspraak met één van de partners.

Adres loft
Grietens concept
Brusselsesteenweg 28 – 3020 Herent

Meer info op http://www.livinginstyleleuven.be/

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.