Hoogdagen Leuvense amateurkunsten op Amateurama

De Leuvense amateurkunstenaars vieren voor het vierde jaar op rij feest tijdens het laatste (volledige) weekend van april. Amateurama, de hoogdagen van de Leuvense amateurkunsten, verankert zich daarmee stevig in de drukke Leuvense voorjaarskalender met tal van mooie verrassingen op het programma. Dansen in de kelder van de Schouwburg? Een improviserende harmonie? Zingende killer chics? Je vindt het allemaal op Amateurama!

“Vier dagen lang houden om en bij de 1000 (!) enthousiastelingen Leuven in de greep met hun kunsten. Op het programma staat fotografie, musical, theater, impro, dans, muziek, beeldende kunst en vooral heel erg veel een mix van dat alles. Dit jaar zetten de amateurkunstenaars immers extra hard in op bijzondere samenwerkingen. Ze gingen aan tafel zitten en vonden elkaar in hun liefde voor de kunsten,” zo zegt schepen Denise Vandevoort. “Kiezen wordt moeilijk op deze vierdaagse. Deze gepassioneerde liefhebbers hebben immers maar een missie: ze willen je beroeren, ze willen je een lach, een traan en misschien wel een andere kijk op de dingen ontlokken … Ga vooral kijken en laat je verrassen!”

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.