Aglaia Konrad opent solotentoonstelling ‘From A to K’ in M

Aglaia Konrad (°1960, Salzburg) doorkruist de wereld. Zo onderzoekt ze al meer dan twintig jaar stedelijke ruimtes. Met haar foto’s, films en installaties zoomt ze in op bijzondere gebouwen en de manier waarop steden transformeren. Na Konrads (inter)nationaal tentoonstellingsparcours brengt M een overzicht van haar werk vanaf de jaren 1990 tot vandaag. Bestaand en nieuw werk komen samen. ‘Aglaia Konrad. From A to K’ loopt van 29 april tot en met 18 september 2016 in M – Museum Leuven.

Museum M Leuven, From A to K, Aglaia Konrad, 2016

Praktisch
Deze tentoonstelling past voor M in de reeks grote monografische tentoonstellingen van kunstenaars, zoals Jan Vercruysse, Philippe Van Snick, Dirk Braeckman, Geert Goiris, Patrick Van Caeckenbergh en Peter Buggenhout.

‘Aglaia Konrad. From A to K’ loopt van 29 april tot en met 18 september 2016 in M – Museum Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.