Comedy met Xander De Rycke en Seppe Toremans

Zaterdag 14 mei belooft alweer een knaller van een Roadkill avond te worden met comedians Seppe Toremans en Xander De Rycke!

Xander De Rycke – 10 jaar bezig, 2 uur grappig.
Hij staat dit jaar al 10 jaar op de planken, als winnaar van Comedy Casino Cup in 2007 werd hij wereldberoemd in Vlaanderen.  Zijn comedy carrière kwam met een duizelingwekkende snelheid van de grond, hij realiseerde maar liefst 3 avondvullende shows.  Nu is de trilogie ten einde. De voorstellingen zijn gespeeld en het stof is gaan liggen. Tijd om tezamen terug te blikken op de favoriete stukken uit ‘Uw Zoete 666’, ‘Mijn Zwarte Parade’ en ‘Zijn Derde Show’. Deze ‘Best of’ voorstelling van Xander De Rycke is een viering van zijn eerste trilogie voor de fans van het eerste uur en een instapmodel voor nieuwe fans.

Seppe Toremans
Was jaren trouwe medewerker binnen het Roadkill Team, zo was hij onder andere als MC een aantal jaren publiekslieveling.  Op 14 mei keert hij even terug naar het warme Roadkill nest.  Seppe haalde in 2012 de finale van Humo’s Comedy Cup en is één van de schrijfbreinen achter het hilarische programma “Wat als?”  Hij weet al jaren een publiek op z’n hand te krijgen met spitsvondige witzen, een rare kop en van de pot gerukte hersenspinsels.  Een publiek wordt zijn publiek, eens hij opkomt kan je niet anders dan gefascineerd gapen naar wat er gaande is.

MC Jeroen Baert
Eigenlijk is hij ingenieur/computerwetenschappen maar dat weet je niet van ons.  Op z’n website roept hij op om hem te contacteren als je eenzaam bent dus doe gerust!  Of je kan ook gewoon wachten tot 14 mei dan verlost hij je met warme liefde live van deze kwaal.

Place 2 be: Leuven Central, Margarethaplein, Leuven.  Deuren om 20u, show om 21u. Inkom €6.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.