Hollyworld

De Kinepolisgalerij heeft de laatste jaren veel nieuwe zaken zien komen en evenveel zaken na een korte periode alweer de deuren zien sluiten. Laat ons hopen dat dit nieuwe concept een beter lot beschoren is.

Hollyworld heeft wat mij betreft alvast alle ingrediënten om te slagen: voor een vaste prijs kan je er van verschillende Aziatische keukens genieten. Er is een koud buffet met scampi, vis, slaatjes, mosselen en ja, zelfs kreeft. Het warme buffet bevat een divers aanbod aan vooral Kantonese gerechten. Maar dé twee aantrekkingspolen van Hollyworld zijn ongetwijfeld de teppanyaki die ter plekke wordt bereid door een chef die van wanten weet en de wok self service.

De wok self service is simpel: je schept de rauwe ingrediënten op een plastic bordje, brengt die naar de woktoog en de wokchef bereidt jouw maaltijd met een saus naar keuze. Ik probeerde reeds de whiskysaus en de sichuansaus en beide waren uitstekend. Al de ingrediënten waren vers en de bediening doet haar best om de buffetten ordelijk en proper te houden.

De teppanyaki is eveneens uitstekend. Het lunchaanbod is wat beperkter, maar ’s avonds kan je zelfs sint-jacobsvruchten en kikkerbilletjes bestellen. Het feit dat alles voor je neus bereid wordt is een leuke extra attractie.

Daarnaast is er nog een sushibar en een pizzabar (ok, toegegeven, pizza is een beetje een vreemde eend in de bijt). De sushi vind ik wat minder van kwaliteit. Je eet natuurlijk betere sushi in een echt sushirestaurant. Maar de rest van de aangeboden gerechten zijn erg lekker. En voor de prijs die je betaalt zeker waar voor je geld.

Voor de zoetekauwen is er een dessertbuffet met een ruim aanbod aan zoete desserts en fruit (voor het geval het wat gezonder mag zijn). Dé blikvanger zijn natuurlijk de twee chocoladefonteinen. Want zeg nu zelf, gaat er iets boven aardbeien gedipt in warme chocolade?

Toen mijn vriend en ik Hollyworld testten, waren ongeveer de helft van de tafeltjes bezet. Ik kan me echter voorstellen dat dit concept in de smaak zal vallen bij organisatoren van vrijgezellenfeestjes of andere groepsbijeenkomsten. Hollyworld biedt immers voor elk wat wils, zodat je nooit hoeft te verzanden in oeverloze discussies over waar wat te gaan eten.

Dus, duimen dat Hollyworld niet het zoveelste slachtoffer wordt van de Kinepolisgalerij-vloek.

IMG_0083

IMG_0084

IMG_0087

IMG_0088

IMG_0089

IMG_0155[1]

Praktisch
Bondgenotenlaan 145 – 149, 3000 Leuven
016 20 58 58
info@hollyworld.be
http://hollyworld.be/

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.